Re: [HOWTO] taart basics, stap voor stap
Super uitleg! Bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] taart basics, stap voor stap
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Super uitleg! Bedankt!
ik ga hem woensdag eens proberen,kijken of mijn taart nu ook zo hoog wordt ...hoop het wel hahaha
Handig topic!!
Je zet de temeratuur tijdens het bakken dus omhoog. Tel je die tijd als die al op de aangegeven temperatuur is of begin je met tellen zodra je hem hoger zet!
Hoop dat de vraag een btje duidelijk is...
Groetjes,
Leonie
Heel er duidelijk, ben nog niet zo heel erg lang bezig maar ben blij dat ik mijn taart nu in 2 lagen kan snijden, jeetje jij hebt er gewoon 3....maar ik heb ook niet van die hele hoge taarten dus misschien scheelt dat ook wel.
heel handig dit! ga volgende week mijn 1e taart bakken! Heb hem opgeslagen!
Hoi,
Misschien een beetje een beginnersvraag, maar is het tremperen echt nodig op het biscuit? En met wat zou ik kunnen tremperen (ga met kerst mijn eerste taart maken, gevuld met ganache en vlaaifruit aardbeien oid)?
Dankjewel voor de superuitgebreide how to!
groetjes Lisa
Wat een super how to.. . hier heb ik als beginner echt veel aan!!
Thanks...
Erg handig, heb hem opgeslagen...
heel handig, ook voor beginners!
super topic
wat lief dat je dit met ons deelt!
betreft de botercrem, deze )biscuit' moet dus eerst afkoelen voordat de botercreme erop kan
toch
ik hoop dat iemand me hierbij kan helpen
morgenavond mijn eerste marsepijn taartje!
super hier heb je wat aan!!
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] taart basics, stap voor stap
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.