Onderwerp: Recept 'hemelse witte cake' van Colette Peters...Klopt het???
Ik wil morgen het recept van de Heavely White Cake uit het boek Cakes to dream on van Colette Peters maken. Het recept is in Engelse maten en ik heb een poging gedaan om het om te rekenen. Weet alleen niet zeker of het klopt. Kan iemand even meekijken en zeggen of ik het goed vertaald heb?
Dit is het originele recept
# 8 ounces all-purpose flour
# 8 ounces cake flour
# 2 teaspoons baking powder
# 1 teaspoon salt
# 1 cup unsalted butter, at room temperature
# 10 ounces packed brown sugar
# 11 ounces granulated sugar
# 2 teaspoons vanilla extract
# 1 cup egg white, at room temperature
# 1 1/2 cups milk, at room temperature
en dit is wat ik ervan heb gemaakt:
- 227 gram Tarwe patent bloem
- 227 gram cakemeel
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl zout
- 227 gram ongezouten boter
- 284 gram bruine basterdsuiker
- 312 fijne tafelsuiker
- 2 tl vanille extract
- 8 eiwitten
- 360 ml melk op kamertemperatuur