1

Onderwerp: toef van aangevette slagroom, kan dat, en hoe lang van tevoren?

Wanneer ik half slagroom, halfmascarpone neem, met een schep suiker en een half zakje klopfix, met daardoorheen stukjes framboos....kan ik daar een toef mee mnaken? Hoe lang van te voren kan dat?
Sorry :o , maar heb het nog nooit gedaan, wil graag morgenmiddag toefjes maken op minicc's voor morgenavond, kan dat? :o

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

2

Re: toef van aangevette slagroom, kan dat, en hoe lang van tevoren?

morgenmiddag voor morgenavond: dat is toch dezelfde dag? lijkt mij geen probleem. mits je de cakejes in de koelkast bewaard natuurlijk..

ik heb geen idee of je er een toef mee kan maken. ik maak eigenlijk nooit toefjes van slagroom maar altijd van botercreme..

succes!

3

Re: toef van aangevette slagroom, kan dat, en hoe lang van tevoren?

Ik lees even mee, want ik heb precies dezelfde vraag!

4

Re: toef van aangevette slagroom, kan dat, en hoe lang van tevoren?

Daniejelle schreef:

Ik lees even mee, want ik heb precies dezelfde vraag!

Nou, dan gaan we toch gezellig samen wachten ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: toef van aangevette slagroom, kan dat, en hoe lang van tevoren?

slagroom mascarpone mengsel is hardstikke stevig daar kan ej prima mee spuiten en dat blijft ook best een middag goed(ik doe het bijvoorbeeld op slagroom taart)

Framboos is nattig dus dat kan het minder stevig maken.
Ik denk dat het wel kan, je zou het met een deel van je mengsel kunnen proberen en anders toeven garneren met frambozen?

Groetjes