Onderwerp: (witte?) chocolade rolfondant
Ik heb binnenkort mijn eerste bruidstaart opdracht (althans, als ik de proefsessie goed doorsta ). Jippieeee... maar... ze willen chocolade fondant. Met de zoekfunctie heb ik alle onderwerpen die over chocolade fondant gaan al gelezen en de conclusie getrokken dat de bakels pettinice het beste zou werken volgens velen van jullie en ook het lekkerst smaakt. ik heb er nog nooit meegewerkt dus ik ga vooraf flink oefenen want ik las vanalles over dat het snel scheurt. maar bestaat hiervan maar 1 versie? want mijn bruidspaar wil eigenlijk een stapel van 3 taarten met melk, wit en puur.
puur, kan zo uit de emmer (ik las wel dat je hier echt spierballen voor nodig hebt ).
melk kan ik qua kleur wel fabriceren door het te mengen met fondant maar blijft de smaak natuurlijk wel puur. of niet?
maar witte chocolade fondant ? bestaat dat ook?
ik hoop dat iemand het verlossende antwoord heeft.
bedankt voor het lezen.