1

Onderwerp: hebben jullie dat nou ook?? (meringue botercreme)

hoi,

ik gebruik vaak botercreme 1:1 maar ook wel eens meringue botercreme, omdat ik die lekkerder vind
maar wat me opvalt is dat mijn taarten afgesmeerd met meringue botercreme buiten de koelkast veel sneller gaan zweten.

hebben jullie daar ook last van?
en hoe zou ik het kunnen voorkomen?

ik vries dus wegens tijdgebrek heel vaak taarten in, en decoreer ze op de dag zelf.
netjes 24 uur van te voren er uit, in doos laten ontdooien in de koelkast.
en op het moment dat ik dan ga decoreren, gaat ie zweten.
met botercreme 1:1 dus niet.
maar das niet zo lekker, vind ik.

ben ik de enigste die hier last van heeft??

Re: hebben jullie dat nou ook?? (meringue botercreme)

Ik heb daar geen last van maar moet ook zeggen dat ik mijn taarten nooit invries. Dus misschien dat het daar van komt.

3

Re: hebben jullie dat nou ook?? (meringue botercreme)

Ik smeer ook veel af met mbc, en ik heb er ook geen last van (vries ook niet in). Ik vind 1:1 wel veel mooier en strakker afwerken dan mbc. Maar het is inderdaad niet zo lekker.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me