1

Onderwerp: Cake of biscuit?

Hallo!

Ik lees hier steeds vaker dat er ook veel cake wordt gebruikt i.p.v. biscuit.. Nou ben ik nog niet zo heel erg lang bezig met taarten bakken en mijn biscuits mislukken nog al.. Maar ik ben een geweldige cakebakster  :Y  ( hahaha)

Maar nu heb ik een aantal vragen:
Wanneer kies je voor cake? ( stevigheid etc?)
En vul je de cake dan ook nog?
Word je taart dan ook strakker?

Ik hoop dat jullie wat ervaringen etc. met mij kunnen delen!
Ben heel erg benieuwd!

Liefs Tanya

tanyawesterhoff.wix.com/tanyastaarten

2

Re: Cake of biscuit?

Sommigen kiezen bv voor cake als ze d3 maken. Sommigen kiezen altijd voor cake. Ikzelf gebruik altijd biscuit en als ik al cake gebruik vul ik die zeker niet. Veel te zwaar!!!!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Cake of biscuit?

Er zijn natuurlijk wel tig soorten cake....

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

4

Re: Cake of biscuit?

klopt, maar die hebben bij mij altijd een eigen naam. Als ik het over cake heb dan bedoel ik de standaard 4x4 cake. Had ik er idd wel even bij kunnen zeggen (Stroopwafelcake vul ik bv wel. Met ddl!  :9 )

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Cake of biscuit?

Pound cake is geen standaard cake. er is ook geen standaard cake.
Er is hotelcake, pound cake, botercake, boerencake, fijne cake, luxe cake, kruidcake, chocoladecake, notencake, karnemelk cake, white cake, etc..

Maar je hebt gelijk hoor, pound cake is vrij zwaar van zichzelf. Een vulling hierbij moet wel echt goed in balans zijn met de cake.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

6

Re: Cake of biscuit?

Bedankt voor de antwoorden!  :Y

tanyawesterhoff.wix.com/tanyastaarten