1 Laatst bewerkt door debske (23-12-2010 13:39)

Onderwerp: Welke vulling?

Egenlijk 3 vraagjes  :o

Ik ben bezig om mijn tweede taartje te maken voor zaterdag.
De eerste taart had als vulling: chocolade genache en kersen erg lekker, maar de tweede taart wil ik een andere vulling geven.

Eerst dacht ik champagne en witte chocolade, maar weet niet goed hoe ik de champagne vulling het beste kan maken.

De tweede optie is: witte chocolade met aardbeien.
Of butterscotch met......??

Vraagjes:
-hoe maak ik champagne vulling?
-wat is lekker bij butterscotch?
-hoe maak ik een butterscotch vulling? (gewoon smelten en door de slagroom of botercreme?)

Alvast bedankt.

2

Re: Welke vulling?

1. champagne mouse staat een recept op de site, andere optie is BC aanmaken met champagne of champagne patidess (genoeg keuze dus)

2. geen idee!

3. beide opties mogelijk. smelten door bc, smelten in slagroom afkoelen en opkloppen

N-Joy Cakes

3 Laatst bewerkt door debske (23-12-2010 13:52)

Re: Welke vulling?

Ik heb hem gevonden, lekker  :Y
Denk dat het de champagne gaat worden dan maar.
dank je.