1

Onderwerp: hulp nodig: invriezen.

Hoi.

ik kon niet precies op 't forum vinden wat ik zocht, sorry.

Ik moet een taart maken voor zaterdag(avond)
en ik moet morgen t/m zaterdag middag gewoon werken dus ik ben vandaag begonnen.

Biscuit is klaar, en ik twijfel (omdat ik beginner ben denk ik dan)

zal ik hem:

- nu vullen en afsmeren (botercrème, witte chocolade-monchou vulling en van die jonkfris kersen)

óf

- zo invriezen en dan zaterdag nog 'even snel' vullen, bekleden en decoreren.

Wat is volgens jullie 't beste?
En hoe lang van tevoren moet ik 'm laten ontdooien?
(ik stop 'm in zo'n kartonnen taartdoos met zak in de vriezer)

Alvast bedankt!

oefening baart taart!

Re: hulp nodig: invriezen.

Je kunt hem nu al wel vullen en afsmeren hoor, en bekleden ook. Deze vullingen gaan best goed. (verse kersen dan weer wat minder)
Dan vrijdagavond in de koelkast laten ontdooien en zaterdag uit je werk verder afmaken.

Alles tot zaterdagmiddag uitstellen zorgt alleen maar voor stress.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: hulp nodig: invriezen.

Super bedankt, ga ik lekker verder aan de slag! :lol:

(oh ik heb de smaak echt te pakken, dit is zó leuk! ookal gaat niet alles in een keer goed  :o )

oefening baart taart!

Re: hulp nodig: invriezen.

[move]---> td algemeen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs