1

Onderwerp: ganache en fondant

Ik heb een taart bekleed met ganache. Kan ik daar nog een paar fondant kerstversiering opleggen of gaat de fondant dan smelten.

yarrah

life is uncertain, eat dessert first!

Re: ganache en fondant

Wat is de verhouding die je gebruikt hebt, en welke chocolade heb je gebruikt?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: ganache en fondant

250 gr donkere chocolade (uit die grote zakken die de patiserie ook gebruikt)
2.5 dl slagroom

life is uncertain, eat dessert first!

4

Re: ganache en fondant

Ik doe mijn taarten heel vaak maskeren met Ganache en dan bekleden met fondant never nooit een probleem hiermee gehad  :)
HTH

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

Re: ganache en fondant

Die verhouding is inderdaad prima, dus gewoon doen  :Y

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/