1

Onderwerp: SPOED! Cupcakes barsten open

Hallo,

Ik ben cupcakes aan het maken, moet er voor morgen 40 hebben, gebruik het recept van Nigella, heb mijn oven al lager gezet dan in het recept, 165 graden ipv 180-200 graden, maar nog steeds staan ze heel bol en barsten ze open aan de bovenkant... Moet ik ze dan op een nog lagere temperatuur bakken?? 150 graden ofzo?? Ik heb een heteluchtoven. Alvast bedankt voor de reacties!

2

Re: SPOED! Cupcakes barsten open

Ik heb het ook een tijd gehad.
Bij mij was hetinderdaad de temperatuur die te hoog bleek.
Ik bak zelf nu op 150 graden en iets langer...
En had pas mooie choco cc´s!

3

Re: SPOED! Cupcakes barsten open

oke, dank je, de volgende staan er nu op 150 graden in, eerst een 20 min en dan kijken of ze gaar zijn. Ik hoop dat ze mooi worden!