1

Onderwerp: caramel botercreme om mee af te smeren??

Ik heb een pot pasta in caramel smaak in de kast staan. Nou gebruik ik de caramel als vulling maar heb gedacht om dit ook door de botercreme te doen voor een lekkere smaak. Heeft iemand een idee of dit kan, of hebben jullie dit wel eens geprobeerd?
Heb de ingredienten bekeken en er zit wel wat water in de caramelpasta maar het is wel heel stroperig...

Ik hoor het graag wat jullie er van denken! :)

-----een goed resultaart is goud waard!-----

Re: caramel botercreme om mee af te smeren??

Ja hoor ik heb het laatst nog gebruikt en het ging prima  :thumb: (was wel caramel Merenque botercreme)

Groetjes Romee,
Weer begonnen, net even anders!

3

Re: caramel botercreme om mee af te smeren??

O fijn zo'n snelle reactie!! Wat voor een caramel had je daar doorgedaan? Ook uit een pot??
Normaal zou 'k het er wel op gokken maar het is voor mijn eigen verjaardagstaart die ik liever niet verknal. ;)

-----een goed resultaart is goud waard!-----

4

Re: caramel botercreme om mee af te smeren??

Waarom denk je dat het niet zou kunnen?

http://www.deleukstetaarten.nl/faq/71/H … bekleden?/

5

Re: caramel botercreme om mee af te smeren??

Karin09 schreef:

Waarom denk je dat het niet zou kunnen?

http://www.deleukstetaarten.nl/faq/71/H … bekleden?/

Dank je voor de link, had hem gezien.
Ik heb de chocopasta ingredienten bekeken en daar zit geen water in. Dat is ook het punt waarom ik denk dat het misschien wel niet mogelijk is doordat het marsepein evt. gaat smelten.
Het is een pot van De Ruijter, misschien zegt het jullie wat?

-----een goed resultaart is goud waard!-----