Onderwerp: geen droge cupcakes
Ik heb de opdracht gekregen geen droge cupcakes te maken...
Welk recept gebruiken jullie en is zeker niet droog?
Ik wilde sowieso de chocolate mud cake versie gaan maken..maar die is best heavy....
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » geen droge cupcakes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb de opdracht gekregen geen droge cupcakes te maken...
Welk recept gebruiken jullie en is zeker niet droog?
Ik wilde sowieso de chocolate mud cake versie gaan maken..maar die is best heavy....
als u de normaal recept gebruikt en gewoon een beetje extra olie en een beetje extra boter gebruikt dan woord zeker niet droog maar super lekker
ik gebruik altijd de mix van funcakes, deze zijn zeker niet droog en hier favoriet!
chocolate mud cupcakes??????????
Zou je me daar het recept van willen emailen?????
onderstaand recept is heerlijk, de kinderen vonden het ook erg lekker, en ze waren totaal niet droog (ook niet degenen die uit d e diepvries kwamen)
ingrediënten (voor 12 muffins)
230 gr bloem
175 g zeer fijne kristalsuiker (ik heb bakkerspoedersuiker gebruikt)
1 eetl. geraspte citroenschil
1 eetl geraspte sinaasappelschil
1 eetl. geraspte limoenschil
1 eetl. bakpoeder
snufje zout
2 1/2 dl mager yoghurt (vanille yoghurt gaat ook goed)
1 1/4 dl zonnebloemolie
1 losgeklopt ei
oven 200 graden
Roer in een kom de bloem suiker citrusschil bakpoeder en zout door elkaar. klop in een andere grote kom de yoghurt olie en ei met een handmixer tot alles goed is gemengd. spatel het bloemmengsel erdoor tot alles net is vermengd. schep niet te lang.
schep het beslag in de vormpjes. bak de muffins 20 min.
de muffins kunnen max 3 dagen bewaard worden in een goed afgesloten trommel, of 3 maanden in de diepvries.
Die van funcakes !!! Zeker weten.
chocolate mud cupcakes??????????
Zou je me daar het recept van willen emailen?????
staat hier gewoon op het forum bij recepten
En die van funcakes vond ik naar ei smaken maar vielen wel in de smaak ja
Ik maak die van nigella, recept hier ook elkders op de site en doe er wat water bij.
Meestal op gevoel en een paar keer goed door roeren.
Ik zit overigens altijd bóven de 3 eetlepels water.
Bij mij zijn ze ook niet droog.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » geen droge cupcakes
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.