Onderwerp: Luchtige chocoladetaart recept gevraagd!
Goedenavond (nacht hihi)
Ik moet voor vrijdag een taart maken van ong 37x35, maar dan in chocolade. Zelf heb ik een recept wat ik standaard gebruik voor mn biscuittaart maar heb daar al eens cacaopoeder doorheen gedaan en hij was wel lekker, alleen de bovenkant was keihard, was bijna niet door te komen.
Het recept wat ik voor mijn biscuit gebruik is als volgt;
5 eieren licht opgewarmd in de magnetron
150gr suiker
1 zakje vanillesuiker
Dit 10 minuten mixen
125 gr bloem
25gr maizena
snufje zout
Dit door het eimengsel zeven en rustig doorspatelen tot alles opgenomen is. Dan voor 45 minuten op 175 graden in de oven.
Laatst had ik er dan 50gr cacoa door gedaan maar, geen succes.
Iemand tips voor me, voor een luchtige chocoladetaart? Anders moet ik een pakje uit de winkel pakken, en die zijn toch niet zo luchtig dan als je m zelf maakt, en veel te zwaar! Dus als iemand me kan helpen, graag!
Groetjes Alisha