1

Onderwerp: mokkaschuim als vulling

wie heeft er ervaring mee, mokkaschuim als vulling. ik heb wel eens zo'n pavlova gebakken wat echt heerlijk is, maar om deze droge krokante lekkernij als vulling te gebruiken......

ik hoor graag van jullie
groetjes
elly

wil je zien wat ik gemaakt heb, kijk dan even op www.soetenzo.nl]

2

Re: mokkaschuim als vulling

In combinatie met slagroom of botercreme lijkt mij het wel lekker. Dan krijg je zo'n Eton Mess denk ik (Eton Mess is een toetje met kapotte schuimpjes, slagroom en bijv. aardbeien. heeeerlijk)

3

Re: mokkaschuim als vulling

zou m dan wel 'beschermen' met een laagje BC, dat is niet vochtig en zorgt ervoor dat je schuimpjes droog en krokant blijven!  :D
Wel heel lekker hoor!!  :Y

4

Re: mokkaschuim als vulling

Is dat echt zo? Ik denk juist dat ze wel 'slap' worden in de botercreme (dat het dan het krokante verliest). Want botercreme is toch juist wel een beetje vochtig?

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

5

Re: mokkaschuim als vulling

op het werk maken wij zelf mokka-schuimgebakjes, en ik gebruik altijd botercreme tussen de laagjes schuim!
Nog nooit 'snottige' schuimpjes gehad hahahaa!! :lol: