1

Onderwerp: Wafels, suiker laagje

Via internet zijn er verschillende recepten voor wafels (Luikse, Brusselse) te vinden.
Nu ben ik zo benieuwd wat er over de wafels heen zit die je verpakt koopt in de supermarkt.
Het is een kleverig, iets gehard laagje, maar helemaal doorzichtig, dus geen poedersuiker eroverheen gestrooid.

Heeft iemand een tip/idee?

Groetjes, Heleen
Mijn foto's

2

Re: Wafels, suiker laagje

Geen idee wat het is, maar je staat in de foute rubriek.

Hier horen enkel foto's thuis.

Ik meld je even.

3

Re: Wafels, suiker laagje

m0124784 schreef:

Geen idee wat het is, maar je staat in de foute rubriek.

Hier horen enkel foto's thuis.

Ik meld je even.

OH, dom dom, bedankt!!!!!

Groetjes, Heleen
Mijn foto's

4

Re: Wafels, suiker laagje

Klein & Fijn is inderdaad een show-rubriek, niet voor vragen.

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Wafels, suiker laagje

Gelukkig sta ik dan nu weer goed!

Nu nog een antwoord op mijn vraag, dan is het helemaal mooi!  :)

Groetjes, Heleen
Mijn foto's

6 Laatst bewerkt door Poffertje (13-12-2010 18:10)

Re: Wafels, suiker laagje

gewoon glazuur?
gelatine?

ik weet eerlijk gezegd echt niet over wat voor wafels je het hebt, maar hier denk ik aan bij doorzichtig.

edit:
O! ik snap het al! had ik nog nooit over nagedacht dat er nog iets over heen zat joh :P
maar ik denk een glazuur of suiker siroop. iets van gelei zou ook kunnen maar dan wel heel dun. gelei wordt ook vaak gebruikt op taarten dus zou best kunnen toch?

7

Re: Wafels, suiker laagje

Poffertje schreef:

gewoon glazuur?
gelatine?

ik weet eerlijk gezegd echt niet over wat voor wafels je het hebt, maar hier denk ik aan bij doorzichtig.

edit:
O! ik snap het al! had ik nog nooit over nagedacht dat er nog iets over heen zat joh :P
maar ik denk een glazuur of suiker siroop. iets van gelei zou ook kunnen maar dan wel heel dun. gelei wordt ook vaak gebruikt op taarten dus zou best kunnen toch?

Bedankt voor het meedenken...
Gelei, zou kunnen, maar heb het idee dat het harder wordt...
Kom er misschien wel nooit achter  :mad:

Groetjes, Heleen
Mijn foto's