1

Onderwerp: Kenwood Patissier ook geschikt voor maken van deeg?

Ik wil komende week waarschijnlijk de Kenwood Patissier keukenmachine gaan kopen. Ik heb er op het forum al een hoop over gelezen en iedereen lijkt er tevreden over. Het gaat echter meestal over het maken van biscuitdeeg e.d. Nu zal ik m hier ook het meeste voor gebruiken maar ik vraag me af of ie voor het maken van bijv. pizzadeeg of brooddeeg net zo fijn is. Of heeft hij hier niet genoeg vermogen voor?

Alvast bedankt!

2

Re: Kenwood Patissier ook geschikt voor maken van deeg?

Ik heb hem ook sinds een week. Deeg gaat prima als je 500 Gr. Bloem gebruikt. (+de overige ingredienten) de eertste keer heb ik hem met 1 kg bloem gebruikt maar dat was niet zo'n succes. Het deeg ging helemaal tegen de kop van de mixer aan. Hij is aankomende week bij de makro in de aanbieding. Succes.

Bianca

3

Re: Kenwood Patissier ook geschikt voor maken van deeg?

Ik maak er appeltaarten deeg en oliebollen deeg in :9
Hier gaat echt alles in dat ding :Y

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: Kenwood Patissier ook geschikt voor maken van deeg?

Jep, ik had gezien dat ie deze week in de aanbieding was bij de Makro, daar wil  ik m ook halen!
Mega hoeveelheden deeg zal ik toch niet snel maken. Ik twijfelde alleen even omdat ik ooit gehoord heb van iemand dat je voor het maken van deeg minimaal 1000 Watt nodig hebt.