1

Onderwerp: MONA Bokkepootjespudding als vulling?

Afgelopen week heb ik bij de Makro mona bokkepootjespudding (weet eigenlijk niet eens wat er op de verpakking staat) gekocht en mijn vriend laten uitproberen of die lekker is. Smaakt dus blijkbaar prima, maar het lijkt net mousse. Kun je daarmee een taart vullen??? Als die bovenste laag zwaar is heb ik het gevoel dat deze de vulling helemaal ertussenuit perst. Iemand ervaring? Zag ook het heerlijke recept bij Vullen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan :lol: ..

Iemand ervaring? En wellicht iemand nog tips?

It's like heaven, only better:)

2

Re: MONA Bokkepootjespudding als vulling?

Als ik Mona pudding in de taart doe dan doe ik dat als middelste laag (ik vul met 3 laagjes).
Onderop de zware botercrememix, dan de mona pudding (goed dijkje langs de rand spuiten met bc 1:1) en bovenop doe ik nog een dun laagje jam ofzo. Hier nog geen last gehad van naarbuiten komende pudding. ;)

~ Never waste a good crisis... ~

3

Re: MONA Bokkepootjespudding als vulling?

Ik werk vaak ook met drie lagen, maar hier was ik nog niet op gekomen. Supertip, dus kan ik toch voor de makkelijkere variant gaan :Y . Is het niet "vies", zowel botercreme als monapudding tegelijk??

It's like heaven, only better:)

4

Re: MONA Bokkepootjespudding als vulling?

Ik maak erg veel taarten met mona toetjes (vooral de citroenkwark) en ik doe het juist andersom: 2 lagen toetje en 1 laag lemoncurd met botercreme in het midden. En als de taart hoog genoeg is nog een 4e laagje, ook met toetje. Als je een dijkje spuit en niet al te dik vult (want dat hoeft niet als je 3 laagjes doet), dan gaat dat goed, hoor.

Groet, Jolanda