1

Onderwerp: Klein spoedje.Is mijn lemoncurd mislukt?

Ik heb wel vaker lemoncurd gemaakt en ik vind het zalig.
Net heb ik het weer gemaakt maar ik denk dat er iets niet goed is gegaan.
Ik maak het recept 2 van de site.
Ik wilde alleen meer maken en heb alles verdubbeld.
Ik had alles in de pan gedaan,op de eieren na,en heb het op het vuur gezet.Ik was weer mer 1000 en 1 dingen bezig en toen ik in de keuken kwam was het vreselijk aan het koken.
Nu lijkt de kleur op caramel.Ik kan me niet herinneren dat dat de vorige keren ook was.Het is echt een diepe kleur caramel.
Zal ik het toch verder afmaken of zeggen jullie...kieper het maar weg,want het wordt toch niets.

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

2

Re: Klein spoedje.Is mijn lemoncurd mislukt?

Ik heb het toch maar afgemaakt en de eieren erdoor gedaan.
Het is gelukkig goed gekomen.Mooi geel van kleur en de smaak van echte lemon curd.

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

3

Re: Klein spoedje.Is mijn lemoncurd mislukt?

Fijn. Weggooien is toch maar niks.  ;)  Daarvoor kopen we de (dure) ingrediënten niet, toch?

Met zoete groet! Akire