nee met poedersuiker kan het niet
Je kunt eventueel iets toevoegen voor een ander evt frisser smaakje
copy-paste van tartacadabra.nl
Varianten:
Chocolade: Voeg 75 à 100 gram gesmolten (laat het iets afkoelen) pure chocolade toe als de meringue botercrème klaar is. Mix alles nog even goed door. Je kunt als basis dan de vanille toevoegen aan de crème. Je kunt ook witte- of melkchocolade gebruiken.
Praliné: Voeg een paar eetlepels pralinépasta (groothandel of chocoladewinkel) toe, je kunt ook Nutella gebruiken als alternatief. Mix de crème nog een minuut op hoge snelheid.
Mokka: Voeg 35 ml espresso-koffie toe (oploskoffie met water kan ook prima) en 50 gram gesmolten pure chocolade. Zet de mixer op een lage snelheid terwijl je de koffie en de chocolade erbij doet, nog even rustig doormixen totdat het goed opgenomen is.
Roomkaas: Voeg 100 gram roomkaas toe, Philadelphia of Monchou licht en luchtig.
Citroen: Voeg (zelfgemaakte) lemon curd toe, begin met een eetlepel en daarna toevoegen naar smaak.
Frambozen: Ook heel lekker is om gepureerde frambozen (even door de zeef halen voor de pitjes) toe te voegen. Voeg dan ook wel extra suiker toe voor de friszure frambozen. Je kunt ook gezeefde frambozenjam toevoegen, ook heerlijk en makkelijk :-)