1

Onderwerp: Biscuit hol

Voor sinterklaas een ronde cakepan gekregen (20 x 10). Gisteren gelijk 2 biscuits gebakken voor de verjaardag van m'n moeder. Pan ingevet met bloem bestoven en onderin een bakpapiertje. Gebruik voor biscuit geen mix maar gewoon recept (4 eieren, zelfrijzend bakmeel, suiker, maizena). Gebakken in gewone oven op 165 gr 35 min lang. Satéprikker er in gestoken en die kwam er schoon uit. Bakblik uit de oven gehaald, biscuit ging iets zakken (wat mij normaal lijkt) en bovenste rand liet los alleen onderste rand niet die moest ik dus los snijden. Biscuit gestort op rooster zakt de onderkant (wat ik als bovenkant wilde gaan gebruiken) in nu is tie dus hol in het midden.
Nu heb ik dus twee holle biscuits aan de bovenkant met ongelijke zijkanten.
Hoe kan ik dit voortaan voorkomen?

Re: Biscuit hol

hij was nog niet gaar  :nooo  anders zakt ie niet in

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs