Onderwerp: Monchou taart ( erg lekker )
Hallo allemaal,
hier mijn inzending, de taart die ik het vaakst maak en zonder oven. ( het recept is al oud, dus kan het nog net lezen
Benodigdheden :
1 pak Bastogne ( of andere biscuits )
3 pakjes monciou ( a 100 gram )
2 zakjes vanillie suiker
2 zakjes klopvast
roomboter ( a 150 gram )
1 bakje ongeklopte slagroom
witte basterd of krisal suiker ( 300 gram)
1 of 2 blikken vlaaivulling ( ik doe altijd kers, smaak is voor eigen keus )
Bodem:
Bastogne verkruimelen ( keukenmachine is altijd handig
roomboter laten smelten en mengen met de kruimels Bastogne
verdelen over de springvorm ( ik gebruik 24cm diameter )
vulling
monchiou,slagroom,klopvast,( de witte basterd of kristalsuiker ) allemaal in een kom en mengen tot een dikke masse.
Dit alles op de bodem leggen, heel rustig anders komt de bodem "los "
Vlaaivulling erop en
EET SMAKELIJK