1 Laatst bewerkt door Hippe Cake (04-12-2010 13:44)

Onderwerp: Red Velvet bietje droog

Hey Dames, ik heb gister  geprobeerd red velvet cupcakes te bakken, maar vind ze erg droog geworden...
Ik heb de eerste 12 20 minuten gebakken op 175 granden en die werden knoerhard met afkoelen :s , dus de volgende 12 heb ik 15 minuten gebakken op 175, die waren al een stuk zachter maar opzich nog steeds wel aardig droog... :think:

Iemand tips om dit tegen te gaan of iets wat ik kan aanpassen in het recept om het lekkerder  te maken?

Groetjes Rachelle

Re: Red Velvet bietje droog

Een bakje water in de oven zetten wil wel eens helpen. En je kunt proberen ze op een lagere temperatuur te bakken, dus bijvoorbeeld 160 graden 20 minuten.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/