1

Onderwerp: Cc te harde bovenkant???

Ik heb vandaag een lading cc'tjes gebakken. Ik zou niet weten waardoor het komt, maar smaak was prima, alleen bovenkant was echt te hard geworden. Hebben jullie enig idee?

2

Re: Cc te harde bovenkant???

Misschien toch een beetje te hoge temperatuur, of te dicht aan de bovenkant van de oven gezet?
Zou je ze niet kunnen redden door ze af te laten koelen in een plastic doos of zak? (met broodjes werkt dat namelijk wel, dan worden ze lekker zacht..)

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

3

Re: Cc te harde bovenkant???

Ik had ze nu in het midden staan, maar ook dat heb ik altijd. Maar ja, ik kan het natuurlijk proberen om ze de volgende keer iets lager te zetten.

4

Re: Cc te harde bovenkant???

Als cc net gebakken zijn zijn ze altijdtijd een betje krokant volgens mij :D De volgende dag zijn ze volgens mij al zachter...
maar is het erg dat ze een beetje krokant zijn dan of zijn ze echt hard...?  :s