1

Onderwerp: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

Terwijl mij biscuit (30 cm rond) lekker staat te bakken in de oven, kijk ik even rond op het forum. Eerst 20 min. op 140 graden, daarna 20 minuten op 160 en dan even kijken of 'ie al goed is.
Tenminste, dat was de bedoeling! Ben iets te lang aan het forummen en nu heeft het biscuit zo'n 40 minuten op 160 graden in de oven gestaan. (totaal dus 60 minuten)  :o  :x

Wat denken jullie: zou de bodem nu veel te droog worden? De kleur valt nog wel mee, lichtbruin ipv donkergeel....
Valt er nog iets te redden?  :think:

2

Re: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

Doorsnijden als ie is afgekoeld en kijken of het nog wat is. Evt. lekker ruim tremperen.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

sluit me aan bij mirjam. kan te droog zijn uitgevallen maar ruim siroop gebruiken en je kan een hoop redden!
grappig dat het kwam omdat je te lang op het forum zat! :lol:

Re: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

Daar zijn wij niet voor verzekerd hoor  :nooo  forummen is op eigen risico! :lol:

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

THIRZA!!! haha xxx hoe is het?

6

Re: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

Ik duw weleens op de bovenkant, als ie nog lekker kraakt, dan zit het wel goed! Bij geen geluid is ie zeker te droog lijkt mij.

Groetjes, Linda

7

Re: Biscuit te lang gebakken. Wat nu?!

Ik denk dat het best mee zal vallen, want een 24 cm is bij mij pas na ruim 40 minuten gaar (ik gebruik wel meer mix en ik hoog op).

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)