1

Onderwerp: de cc's waren lekker, maar 1 punt voor verbetering mss..

de suikerlaag erop was nogal dik..."

Ik ben nu altijd blij met 'opbouwende' kritiek maar ik rol ze tot 2-3mm dikte en dat snapte ik niet goed.

Een vriendin vroeg me cc's te maken voor op haar werk, kleurtjes erop en versiering.

Nu begin ik te twijfelen, moeten ze nóg dunner? Gaat dat dan nog netjes strak zijn? Of smeren jullie dan wat bc als onderlaag of zo?
Is dat véél te dik? hoe dun rollen jullie die?

Mss waren het net als mezelf mensen die ook bij taarten de suikerrand laten liggen. Ik ben niet zo'n zoetekauw  :D

Re: de cc's waren lekker, maar 1 punt voor verbetering mss..

Reini schreef:

Mss waren het net als mezelf mensen die ook bij taarten de suikerrand laten liggen. Ik ben niet zo'n zoetekauw  :D

ik denk het wel :Y
Mijn visie is in ieder geval, ik maak taart voor mensen die mijn taarten lekker vinden, en ik heb niet als streven of doel om de mensen die bijvoorbeeld liever appeltaart hebben ook tevreden te stellen :nooo Dan kun je wel bezig blijven

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: de cc's waren lekker, maar 1 punt voor verbetering mss..

Helemaal eens met wat Tirza zegt! Fondantgebak is nou eenmaal zoet.

Ikzelf rol ook iets van 2 mm uit. Dikker is inderdaad erg machtig, maar dunner...... dan wordt je rondje niet mooi strak en zie je alle hobbels en bobbels. Dus volgens mij doe je het wel goed, maar is het gewoon haar smaak niet.

Overigens vul ik mijn cc's ook niet, om dezelfde reden dat het dan te zoet wordt. Maar anderen doen het weer wel en zo zie je maar: over smaak valt niet te twisten!

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

4

Re: de cc's waren lekker, maar 1 punt voor verbetering mss..

dank je wel dames, ik voel me al beter.

Ik heb echt niks tegen zulke commentaar (zou maar erg zijn) want dat helpt je vooruit, maar als ik niet snap HOE het dan beter kan/moet, dan knaagt dat want ik wil altijd alles perfect doen en iedereen blij maken :o 

Ik denk dat ik volgende keer appeltaart maak  :lol: