kikikikinka schreef:Nance84 schreef:After eight?
Met misschien nog een extra laag met alleen iets van chocolade.
Klinkt lekker, die After eight, maar hoe dan? Brokkelen? Smelten?
Heb het nog nooit gemaakt, maar gewoon het recept van deze site volgen.
Ingrediënten
1 doosje After Eight à 200 gr.
1 zakje vanillesuiker
400 gram slagroom
1 à 2 zakjes slagroomversteviger (klop fix)
Werkwijze
Verwarm de After-Eighttabletten met de slagroom in een pan tot de chocolade gesmolten is
Breng het aan de kook en laat kort doorkoken
Doe de choco-mintcrème in een schaal en laat goed afkoelen; zet evt.met deksel op de schaal een nacht koud weg.
Klop met de garde van de mixer de choco-mintcrème luchtig op, voeg tijdens het kloppen de vanillesuiker en slagroomversteviger toe.
Met deze hoeveelheid kun je een taart (28 cm.) met "een lekkere dikke laag" vullen, of met twee iets dunnere lagen.
Tip:
Met deze crème gevulde biscuit laat zich prima invriezen.
Laat je het weten als je het maakt?
Ik ben een beginner... Maar als je het leuk vindt...
www.nancyvanrijswijk.nl