1 Laatst bewerkt door Joosien (23-11-2010 17:41)

Onderwerp: Bekleden met fondant

Aangezien we geen oude berichten kunnen bekijken, stel ik hier mijn vraag. Ik ga vandaag voor het eerst een taart met fondat bekleden ipv marsepein. Is dit anders en moet ik ergens aan denken? Of werkt het gewoon hetzelfde?

Ik heb mij nog maar pas aangemeld, moet nog even uitzoeken waar ik wat kwijt moet, sorry.

2

Re: Bekleden met fondant

Joosien schreef:

Aangezien we geen oude berichten kunnen bekijken, stel ik hier mijn vraag. Ik ga vandaag voor het eerst een taart met fondat bekleden ipv marsepein. Is dit anders en moet ik ergens aan denken? Of werkt het gewoon hetzelfde?

De FAQ werkt gewoon hoor, daar staat dat ook allemaal in.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Bekleden met fondant

Joosien schreef:

Aangezien we geen oude berichten kunnen bekijken, stel ik hier mijn vraag. Ik ga vandaag voor het eerst een taart met fondat bekleden ipv marsepein. Is dit anders en moet ik ergens aan denken? Of werkt het gewoon hetzelfde?

"Over de site" blijft, ook met niet-werkende zoekfunctie, een rubriek die over de site zelf gaat, dus jouw vraag past hier niet.

Ik ga je topic even een eigen onderwerp geven in de juiste rubriek: Bekleden.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag