1

Onderwerp: nog zo'n nieuweling ;)

Hallo Allemaal,

Nou, ben van 2 taartjes per jaar overgegaan naar 5 taarten in de maand ;)  Maar ik moet nog heeeeeel veeeeeel leren.
Dus ik ga opzoek naar alle tips en tricks. Zal deze hier vast kunnen vinden.

Maar misschien dat iemand mij vast op weg kan helpen...

hoe laat ik mijn fondant taart glimmen???

Alsvast bedankt.

groetjes,
Ursela

2

Re: nog zo'n nieuweling ;)

Bij Cake Boss op tv gezien, dat je fondant glimmend maakt met stoom.

Geen idee of het echt werkt  :think:

Live life to the max!!!!

3

Re: nog zo'n nieuweling ;)

het lukt!!  :lol:

heb het nét nog gedaan, mijn kids bekeken mij alsof ik de taart ging strijken maar even de stoomknop open, lichtjes stomen en het glimt  :D  :D

Jaja, het strijkijzer. Nu nog mijn strijk ermee doen  O-)

Het smelt natuurlijk zodat ik ook foutjes zo kan wegkrijgen en de grenzen mooi in elkaar lopen.

Ik denk wel dat als je hem laat drogen dat die dan niet meer zo glimt maar gezien die bij mij daarna uit de koelkast kwam en 'zweette'...

4

Re: nog zo'n nieuweling ;)

Dank jullie wel... ik ga het eens proberen. Moet ook nog strijken :P  :lol:

5

Re: nog zo'n nieuweling ;)

Hi Ursula!

Welkom op dit digitale taarten-paradijs. Fijn dat jij er ook bent.

Groetjes.

Met zoete groet! Akire

6

Re: nog zo'n nieuweling ;)

Dank jullie wel!. Warm welkom...

En.. de stoomstrijkijzer wordt nu vast vaker gebruikt :lol:  :thumb: