Onderwerp: Appelmuffins mooier maken
Gisteren heb ik appelmuffins gemaakt.
Ik heb een beslag gemaakt van suiker, boter, bloem en eieren. Eers een dot beslag in het vormpje en daarna aan flinke eetlepel appeltaartvulling (appel, rozijnen, kaneel, kooe- en speculaaskruiden, basterdsuiker en een klein beetje custardpoeder).
De muffins zagen er mooi uit, en mijn collegas die moesten testen vonden ze ook lekker.
Deel 1 is dus geslaagd.
Nu nog de boel wat opleuken (niet te moeilijk, kom net kijken ).
Ik zat te denken aan een leuke toef botercreme, al dan niet met een schijfje appel erin gestoken.
Een andere mogelijkheid zou zijn om ze zoals dit recept: http://www.smulweb.nl/1357132/koken/rec … l-cupcakes te bestrooien met fijngehakte kaneel nootjes.
Kan ik de botercreme er al een dag vantevoren er op spuiten en dan in de koelkast bewaren of een koude kamer ?
Andere ideetjes zijn zeer welkom!