1

Onderwerp: bakrand

ik heb een bakrand gekocht, en vandaag mn, eerste biscuit gebakken. Maar nu is het totaal uit gelopen, aan 2 kanten.
De taart ziet er aan de bovenkant kreukelig uit, maar verder prima.
Want kan ik tegen het uitlopen doen?

Albast bedankt!

2

Re: bakrand

De ronde plaats ik in een springvorm. vel bakpapier op de bodem, ring erom en hup het is een strakke onderkant. Hierop zet ik de rand en hiervan bekleed ik de randen met bakpapier. Haast geen uitloop.
De vierkante rand: Ik leg 2 stukken aluminium folie kruiislings op elkaar, daar bakpapier op. en dan tegen de vorm aanvouwen. Ook geen last meer met lekken.
Het zijn mijn meest gebruikte vormen. Succes ermee.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

3

Re: bakrand

thanks! ben weer wat wijzer geworden!

4

Re: bakrand

Ik maak ook een bodem van aluminiumfolie (ook ingeboterd en bebloemd) die ik rond de ring 'vouw'