1

Onderwerp: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

goedemorgen,

Ik wil bastonge vulling gaan maken maar als ik de taart ga invriezen kan ik hem dan beter met slagroom of botercreme maken of maakt dat niet uit. En wat is lekkerder van de twee?

Ik wil de tweede laag met kersenjam doen.

2

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

Ik vind bastogne met slagroom erg lekker. Voor het invriezen maakt het niets uit, kan allebei.
Succes.

3

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

En dan gewoon koek klein maken en erdoor doen toch?

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

Teetje schreef:

En dan gewoon koek klein maken en erdoor doen toch?

:Y Botercreme is wel altijd net ietsje veiliger omdat daar minder vocht in zit, maar het kan allebei en ik vind idd met slagroom ook het lekkerst!

5

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

dank je wel ga het straks maken. Tis voor mijn vriend zijn werk dus hoop dat het lekker is hahaha.

6

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

en misschien kan iemand me vertellen of ik deze vulling wel in kan vriezen.... Zit ik me nu ineens te bedenken...

7

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

Dit kan gewoon ingevroren worden hoor.Doe ik altijd, nooit problemen mee gehad.

8

Re: Bastonge vulling met slagroom of botercreme

dank je wel voor jullie reactie's