Onderwerp: bonbonblocmousse invriezen?
misschien een beetje raar, maar ik heb bbbmousse over
. Zoveel dat ik het beter maar niet kan opeten
.
Kan ik het invriezen en daarna weer ontdooien, doorkloppen en gebruiken?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bonbonblocmousse invriezen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
misschien een beetje raar, maar ik heb bbbmousse over
. Zoveel dat ik het beter maar niet kan opeten
.
Kan ik het invriezen en daarna weer ontdooien, doorkloppen en gebruiken?
Zou het gewoon proberen. Als het te lang buiten de vriezer/koelkast staat MOET je het wel opeten... Sorry, ik heb er geen ervaring mee. Maar probeer het gewoon, wat is het ergste dat je zou kunnen overkomen? Dat je het alsnog moet weggooien.... Tja!
Groetjes en truste
Er is hier ergens een lijst met vullingen die je kan invriezen.
Bedoel je die van het recept hier op de site? Bonbonblok door de slagroom, warm laten worden, afkoelen opkloppen met klopfix?
Want die heb ik al eens in de vriezer gehad in een tupperbakje. Ging prima.
Gewoon weer in de koelkast laten ontdooien en toen nog weer een keer doorgemixed. Ik moet wel zeggen dat ik hem vers het lekkerste vond, dus ik zou hem bewaren voor een taartje voor jezelf.
oké, hartelijk dank voor je reactie. Ik vroeg me inderdaad af hoe dat dan moest met dat doorkloppen .
Moet bekennen dat het de vriezer niet gehaald heeft ; nog maar een proeftaartje gemaakt. In combinatie met dulce de leche (schrijf ik dat zo?
) is het ook errug lekker, en verder, op brood kan ook hoor
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bonbonblocmousse invriezen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.