1 Laatst bewerkt door taartengek (07-11-2010 20:00)

Onderwerp: champagnecreme, aardbeienbavarois of jam???

hoi hoi

wat zouden jullie bij champagnecreme,  gemaakt van bcmix en patidess champagne, doen?
aardbeienbavarois of aardbeienjam? en ik zat te denken om af te smeren met bc met aardbei-saroma.
en maken jullie de bavarois zelf of kopen jullie kant en klaar in de supermarkt. ik wil namelijk liever alles gebruiken wat buiten de koelkast bewaard kan worden dus geen slagroom enzo erin.

het is voor petit fourtjes dus ben dit nog niet gewend.
en in welke volgorde vullen jullie dan?

ik dacht biscuit (van soezie), dan champagnecreme, biscuit, jam of bavarois en dan nog biscuit. afsmeren en mooi maken.  :D

veel vragen hopelijk heeft iemand een antwoord.

groetjes Wendy

2

Re: champagnecreme, aardbeienbavarois of jam???

niemand??

groetjes Wendy

3

Re: champagnecreme, aardbeienbavarois of jam???

Taarten met bavarois moeten in de koelkast.

Groetjes, Elly

4 Laatst bewerkt door taartengek (07-11-2010 22:22)

Re: champagnecreme, aardbeienbavarois of jam???

dank je elly

dan word t dat dus niet want er zal zeker geen variant van aardbei zijn zonder koelkast

hoe lang zou dat evt "uit de koelkast" 1 uur, 2, 3??

groetjes Wendy