1

Onderwerp: Help!

Hoi,

ik heb nu een biscuit in de oven staan, maar heb het idee dat ik iets niet goed heb gedaan...???
Dit heb ik gedaan:

6 eieren
180 gram suiker + zakje vanillesuiker
155 gram bloem + 25 gram maizena
snufje zout.
Het is een PME pan van 25cm.

Ik heb 10 minuten de eieren en suiker gemixt. 8 min. hoog, 2 min. laag gemixt.

Daarna de bloem erdoor heen gespateld, maar toen leek het wel deeg te worden.....ik dacht....er is iets niet goed.

Ik heb em op 50 minuten staan, dan is ie zeker gaar! Of zal ik em langer doen, bak hetelucht 165 graden.

Alvast bedankt meiden!

Groetjes Christa!

2

Re: Help!

Ik ontdek niet onmiddellijk een fout  :think:  Waarom denk je dat er iets mis is?

Groetjes van Natascha!

3

Re: Help!

Het recept is goed, zo maak ik hem ook. dus geen flauw idee.
ik denk dat 50 minuten ook wel voldoende is

4

Re: Help!

mmm, mijn gevoel is al beter als jullie zeggen dat het goed is....ik wacht af....het ruikt hier lekker....hij is al beetje bruin. moet nog iets minder als 20 minuten.

Groetjes Christa!

5

Re: Help!

dames, het is gelukt, hij is prachtig en staat gevuld en gesmeerd in de koelkast.

Groetjes Christa!

6

Re: Help!

Hbe je de pan ingespoten met bakspray?

7

Re: Help!

hahahaha niet gelezen dat het al gelukt was...

8

Re: Help!

ja, spuit em vol met bakspray....ik weet niet waarom ik dacht dat het niet zou lukken.

zo'n raar gevoel.

maar hij is gelukt en mooi en vanavond dan maar voor het eerst stapelen...??? spannend! :s

Groetjes Christa!