Onderwerp: Verschil bavaroise en mousse?
Misschien een domme vraag maar wat is eigenlijk het verschil tussen bavaroise en mousse en wat smaakt beter in een taart?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschil bavaroise en mousse?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Misschien een domme vraag maar wat is eigenlijk het verschil tussen bavaroise en mousse en wat smaakt beter in een taart?
Ik vind er niet veel verschil in zitten , misschien dat mousse iets luchtiger is. Het kan allebei prima in een taart.
Ok, dus mn bestelling van de bavaroisemix zal geen weggegooid geld zijn...
Mooie taart als profielplaatje trouwens!
Nee hoor, zeker niet !
Enne...bedankt voor het compliment , het is een dummie in mijn favoriete kleurencombi.
Volgens mij heeft bavarois altijd gelatine, en mousse niet
Yep, en daarnaast is een bavarois altijd een dessert gemaakt van vla of een vruchtenpuree en mousse kan zowel van hartige of zoete fijngemalen of geklopte ingredienten gemaakt worden. Vismousse bestaat ook bijvoorbeeld.
Ieuwl vismousse, dat lijkt me heel vis ehhh vies
Oh en het is dus zonder e, haha thx (en dat studeert volgend jaar weer verder voor juf oh jee! Wel ruim voldoende door mn taaltoets heen gekomen =P)
Volgens mij heeft bavarois altijd gelatine, en mousse niet
Maar als ik de aarbeienmouse van Koenie maak,moet ik er ook gelantine in doen.
Ik weet ook het verschil niet.
Adrienne schreef:Volgens mij heeft bavarois altijd gelatine, en mousse niet
Maar als ik de aarbeienmouse van Koenie maak,moet ik er ook gelantine in doen.
Ik weet ook het verschil niet.
Die aarbeien mousse is dan ook een bavarois!
Dusss... een bavarois is wel een mousse, maar niet elke mousse is een bavarois, snappie?
What ever....het is beide lekker.
Geef het maar een naam en ik lust beide
Hahaha ooooh ehh... Nee ik snap het even niet meer, is dat erg? =P dus als je bavarois maakt heb je mousse gemaakt, maar als je mousse maakt heb je pas bavarois gemaakt als je er gelatine doorheen gooit? In dat geval zou je ook visbavarois (*kots*) kunnen maken... In theorie...
Ehh maar dat terzijde... Ik zal gewoon maar de gebruiksaanwijzing op het pakje volgen en er vanuit gaan datt lekker is haha!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschil bavaroise en mousse?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.