1

Onderwerp: hellup!

mijn vraag was eigenlijk... als je je taart heb afgesmeerd, laten stollen, bekleed/gedecoreerd met fondant... hoe moet je dit dan bewaren...

in mijn taart (vulling) zit banketbakkersroom/frambozen/frambozenjam

kun je dit dan gewoon in de koelkast bewaren of moet je dit ergens anders bewaren...

(ik maak de taart vandaag en bekleed hem vandaag voor morgen)

Re: hellup!

:Y  BBR moet in de koelkast!
Succes!

3

Re: hellup!

Taarten gevuld met banketbakkersroom moeten in de koelkast bewaard worden.

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

4

Re: hellup!

en die gevuld zijn met botercreme en bonbonblocvulling?
Hij is ook al helemaal bekleed en gedecoreerd..

Wou even oefenen maar geen zin om hem nu op te eten en zonde om hem weg te gooien!

5

Re: hellup!

Ja die moet ook in de koelkast! Bonbonbloc vulling zit slagroom doorheen.
Alles wat je normaal ook in de koelkast moet bewaren, moet je, als je het in je taart verwerkt, ook in de koelkast bewaren.