1

Onderwerp: slagroom of botercreme???

ik ga een slagroomtaart maken met een foto erop.
de vulling word jam en een laag slagroom.
kan ik het afsmeren dan ook het beste met slagroom doen of met botercreme?
en ik wil om de foto heen gekleurde toefjes doen. kan ik dit beter met slagroom of botercreme doen??
of iemand andere ideeen hier voor??

alvast bedankt!

2

Re: slagroom of botercreme???

als je een slagroom taart maakt kan je m beter helemaal met slagroom bewerken...

3

Re: slagroom of botercreme???

ja, anders is het geen slagroom-taart !  ;)  :lol:

4

Re: slagroom of botercreme???

maar worden die toefjes dan ook wel mooi met slagroom? en had gelezen dat bc beter kleur en je foto beter houd, klopt dit dan of gaat het met slagroom ook wel goed??

5

Re: slagroom of botercreme???

Geloof dat je de foto er niet te lang van te voren op moet doen, slagroom is wel prima te kleuren en je kan er wat klop-fix door doen.

6

Re: slagroom of botercreme???

oke. en past die jam dan wel als vulling of kun je er beter iets zoeters bij doen? (dacht zelf aan 4vruchtenjam).

7

Re: slagroom of botercreme???

mammawendy schreef:

oke. en past die jam dan wel als vulling of kun je er beter iets zoeters bij doen? (dacht zelf aan 4vruchtenjam).

Jam in combi met slagroom kan prima hoor  :Y

8

Re: slagroom of botercreme???

Ik heb eens gelezen dat aangevette slagroom steviger is dan gewone slagroom.