1

Onderwerp: Invriezen

Hallo allemaal,

Mijn vraag is kan ik een taart bakken, vullen en afsmeren en hem daarna in de vriezer doen om vervolgens hem na een week eruit te halen en dan te bekleden met marsepein???

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met deze vraag..

Alvast bedankt.

Gr. Claudje

Re: Invriezen

Dat hangt van je vulling af natuurlijk  :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Invriezen

Ik doe er bokkepootjesvulling (gemaakt met botercreme) en chocolademousse in.

Gr. Claudje

Re: Invriezen

Dat kan denk ik wel, kan alleen zijn dat de slagroom in de vulling wat inzakt.
Persoonlijk zou ik het niet doen, maar ik ben nogal een pietje precies wat dat betreft.

Zorg er wel voor dat je hem goed inpakt in folie en een zak.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

Re: Invriezen

vriesvragen....

[move]---> taartdecoratie algemeen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs