1

Onderwerp: Verkruimelde Maltezers in de vulling

Heeft iemand al eens stukjes Maltezers in de vulling gedaan en blijft het dan krokant?

Groetjes, Elly

2

Re: Verkruimelde Maltezers in de vulling

Niemand geprobeerd?  :think: Nou, dan ga ik het zelf maar proberen.

Groetjes, Elly

3

Re: Verkruimelde Maltezers in de vulling

Geen idee maar ben wel erg benieuwd! Lijkt me heerlijk eigelijk..

4

Re: Verkruimelde Maltezers in de vulling

Ik denk niet dat het krokant blijft. Wanneer ik schuddebuikjes door de vulling doe worden deze ook zacht.

5

Re: Verkruimelde Maltezers in de vulling

Ben ook wel benieuwd eigenlijk, dus proberen zou ik zo zeggen :-)

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

6

Re: Verkruimelde Maltezers in de vulling

I'll keep you posted

Groetjes, Elly