Onderwerp: Taart afsmeren met gesmolten chocolade en dan marsepein erover?
Wie kan mij vertellen of ik een taart kan afsmeren met gesmolten chocolade en of ik deze dan daarna kan bekleden met marsepein? Lijkt me namelijk erg lekker
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Taart afsmeren met gesmolten chocolade en dan marsepein erover?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie kan mij vertellen of ik een taart kan afsmeren met gesmolten chocolade en of ik deze dan daarna kan bekleden met marsepein? Lijkt me namelijk erg lekker
Gesmolten choola wordt weer hard als het afkoelt. Dan trek je je taart stuk als je ´m aansnijdt. Of je moet het echt superdun doen. Misschien kan je er bete ganache van maken?
Thanx voor je reactie. Als ik het heb geprobeerd laat ik je weten wat het resultaat was.
Groetjes Sandra
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Taart afsmeren met gesmolten chocolade en dan marsepein erover?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.