1

Onderwerp: Taart vullen met appel?

Hallo,

Ik heb net een taartbodem gebakken en wil hem zo gaan vullen.
Ik zou hem graag willen vullen met een mengsel van gebakken appel, kaneel, suiker en rozijnen (appeltaart vulling dus)
Maar je kan de klok er op gelijk zetten dat je cake dan nat word.

Heeft iemand hier ervaring mee? En tips?

Alvast bedankt!

2

Re: Taart vullen met appel?

Als je boven en onder deze vulling een laagje (kaneel)botercreme doet dan maakt dat je biscuit een beetje 'waterdicht' en als je de vulling wat afbindt met maizena of custard dan is het ook niet meer zo nat!
Lekker hoor :P!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Re: Taart vullen met appel?

Ik doe altijd een laagje caramel onder en op de appeltjes :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

4

Re: Taart vullen met appel?

Beetje binden met maizena oid? Dan krijg je de Hak vaalivulling appel. Lekker met botercreme en bastognekoeken!!!

Maar die caramel klinkt ook wel erg fijn....

Groetjes Marlies