Onderwerp: Mijn eerste stapeltaartje ivm Rosenhochzeit
Ik durf ze bijna niet te plaatsen, maar ik doe het toch. Ik heb er toch ook veel van geleerd
In september mijn eerste (en tot nu toe enige) stapeltaart gemaakt voor mijn zus die 10 jaar getrouwd is. Afwisselend gevuld met lagen prosecco-botercreme met of zonder diepvriesaardbeien en aardbeienvlaaivulling.
Ik had veel ruzie met de fondant (dat is erg goed te zien). De reis naar Zwitserland had hij grotendeels overleefd. Maar het laatste stukje naar de feestlocatie was funest. Zie laatste twee foto's
Gelukkig viel de taart wel heel goed in de smaak. Sommigen kwamen voor een tweede of derde stukje taart of nog een roosje
Oh ja, onderste is 30cm, middelste 25cm en de kleinste 20cm.
De mini cupcakes zal ik in het cupcake-topic posten.
Goed, genoeg gepraat... hier komen de foto's
Tips natuurlijk altijd welkom! En bedankt voor het kijken!
Taart (thuis):
Taart bovenzijde (ook nog thuis):
Ingestorte taart na aankomst feest (op feestlocatie in Zwitserland):