1

Onderwerp: Vulling HELP

Hallo,
Ik ben bezig met een taart aan het maken voor mijn moeder.
Nou heb ik kleine Lonka caramelstukje en die wil ik erin verwerken ik dacht zelf met slagroom en dan die stukjes erin. De 2 laag is dulche leche Maar hebben jullie misschien betere/lekere ideeen alvast bedank
Liefs Ilona

Niemand is volmaakt, en daar ben ik het perfecte voorbeeld van!
Liefs Ilona

2

Re: Vulling HELP

je kunt ook de lonka en slagroom in een pannetje doen. lonka laten smelten, nachtje in de koelkast en morgen mixen! heb je caramelvulling.

3

Re: Vulling HELP

Ik ga het meteen proberen! de andere laag ga ik vullen met bon bon block. Heel erg Bedankt!

Niemand is volmaakt, en daar ben ik het perfecte voorbeeld van!
Liefs Ilona

4

Re: Vulling HELP

chantal1980 schreef:

je kunt ook de lonka en slagroom in een pannetje doen. lonka laten smelten, nachtje in de koelkast en morgen mixen! heb je caramelvulling.


Hoeveel gram van dat lonka heb je nodig met bekertje slagroom?

5

Re: Vulling HELP

Hi nora,
Ik heb het gewoon op gevoel gedaan en geproeft.

Niemand is volmaakt, en daar ben ik het perfecte voorbeeld van!
Liefs Ilona

6

Re: Vulling HELP

ilona1982 schreef:

Hi nora,
Ik heb het gewoon op gevoel gedaan en geproeft.


Bedankt Ilona, ik zal het proberen.

7 Laatst bewerkt door nora (21-10-2010 15:05)

Re: Vulling HELP

wat stom! is heb een zakje Lonka gekocht en het is geen caramel maar vanille. Heb het zo over mijn hoofd gezien. Heb je dat ook een keer mee geprobeerd of echt alleen caramel? En je zegt dat je op gevoel hebt gedaan is het dan hele zakje dat je geprobeerd hebt of minder of meer???

sorry dat ik je ermee lastig val  :o

en is het deze? : http://www.lonka.nl/producten/consument/soft_caramel