1

Onderwerp: spatdeksel

Ik heb een Kenwood. Nou vraag ik me af of jullie tijdens het mixen van:
- biscuit
- botercreme
- slagroom
- etc

wel of geen spatdeksel gebruiken. Zou jij door het gebruik van een spatdeksel minder lucht in je beslag krijgen? Of zou dat niets uitmaken?

Re: spatdeksel

Wat zou een spatdeksel met de luchtigheid van wat dan ook uitmaken?
Ik heb hem een hele tijd wel gebruikt, totdat het ding van ellende niet meer wilde blijven zitten (mijn Kenwood is 23 jaar oud :)), maar ik heb geen verschil kunnen ontdekken hoor.  :lol:

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: spatdeksel

Ik zou ook niet weten hoe dat de lucht zou verminderen. de deksel is toch niet luchtdicht? Ik gebruik hem ook altijd, want zeker botercreme spat anders alle kanten op! (slagroom ook trouwens)

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

Re: spatdeksel

Dat klopt inderdaad  :lol:

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

5

Re: spatdeksel

ik gebruik m zodra ik met bloem of poedersuiker werk maar eigenlijk helpt t geen fluit dus pak ik voortaan wel een theedoek ;)

6

Re: spatdeksel

fijn dat het niet uitmaakt....dat kan ik het gerust gebruiken