1

Onderwerp: Banketbakkersroom

Wie o wie kan mij helpen bij de banketbakkersroom.
Ik ben er nooit zo gek op geweest, maar de romige banketbakkersroom vind ik juist wel weer heerlijk.

Nu heb ik een verpakking van dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom in huis gehaald en slagroom.

Iemand ervaring met melk i.p.v water? Word het hierdoor nog romiger?

Nog andere tips?

2 Laatst bewerkt door Biancatjuh (16-10-2010 18:25)

Re: Banketbakkersroom

Volgens mij wordt het ind romiger door melk toe te voegen. Bij de zelf maak tompoezen kun je altijd kiezen of je melk of water erbij doet. Ik vind met melk lekkerder

Groetjes Bianca

3

Re: Banketbakkersroom

Ik maak altijd Zwitserse room. De banketbakkersroom gewoon aanmaken met water. 250 ml slagroom met wat poedersuiker stijf kloppen, dan de banketbakkersroom erdoor kloppen. Mmmmm.

Groetjes, Elly

4

Re: Banketbakkersroom

Thanx voor de tips!  :thumb:  Hier kan ik echt wat mee.

Jullie horen morgen het resultaat!