1

Onderwerp: Sprieten

Ik zie op veel taarten van die leuke sprieten.
Nu is mijn vraag;

Waar zijn die van gemaakt of waar koop je die.
En nog een vraagje... hoe hou je die stevig in je taart? scheurt het niet door de fondant/marsepein heen als he naar de zijkant wiebelt???



x! :9

2

Re: Sprieten

Vaak gebruiken mensen floral wires die gewoon in de shop te koop zijn.

Ik stop ze in een rietjes in de taart. Dat is veiliger voor de eter en het is heel makkelijk om alle sprieten bijn elkaar te houden ;)

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Sprieten

Kijk, weer een handige tip.  :)

Ik zie in de hebshop dat het er in verschillende diktes is, welke is het beste voor dit soort doeleinden?

~ Never waste a good crisis... ~

Re: Sprieten

24 gauge of dikker (minder gauge dus)

wel is dit afhankelijk van wat je eraan hangt :Y of het niet te zwaar is dus, anders knakt ie alsnog om

dit is 24 gauge:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-PEXA4H4N.jpg

er hangt behoorlijk wat aan, nu scheelt het dat het gewicht niet allemaal in de top zit, anders had hij het sowieso niet gehouden.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Sprieten

goeie tip!!!

WAUW wat een mooie taart zeg!!!

Groetjes, Franka

Re: Sprieten

dank je :)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7

Re: Sprieten

Tirza, bedankt voor de uitleg, heb ik alweer wat geleerd vandaag!  :)

~ Never waste a good crisis... ~