1

Onderwerp: mbc vraagje

Hallo,

even een vraagje, heb al zo vaak mbc gemaakt maar altijd met vers eiwit.

Nu heb ik bij de sligro zo een pak gepasteuriseerd eiwit gekocht.
Kan ik nu het recept gewoon aanhouden, daar bedoel ik eigenlijk mee, dus ook au bain marie verwarmen tot suiker is opgelost?

Of hoefd dit helemaal niet omdat het al gepasteuriseerd is? :rolleyes:

Alle hulp is welkom ;)

2

Re: mbc vraagje

Sowieso moet je au bain marie verwarmen om de suiker te smelten dat is het doel van de mbc! Dat het niet knispert tussen je tanden maar een lekkere zachte romige creme is! :)

Neem je ook een kijkje op mijn facebook pagina? Cake Dutchess

3

Re: mbc vraagje

Etspaghet schreef:

Sowieso moet je au bain marie verwarmen om de suiker te smelten dat is het doel van de mbc! Dat het niet knispert tussen je tanden maar een lekkere zachte romige creme is! :)

dan is men eigen gedachte bevestigd!
bedankt voor je reactie ;)