1

Onderwerp: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

Ik heb net een biscuit gebakken en gevuld en dijkjes gemaakt en afgesmeert maar bekleden doe ik pas vanavond of morgen ochtend. Is dat geen probleem, dat ik het dan in de koelkast stop (zonder bekleding)?

2

Re: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

Ik heb er nog nooit problemen mee gehad, wat ik wel altijd even doe is het taart 'inpakken' met huishoudfolie.

in mijn dromen maak ik de mooiste taarten...
Ook voor printjes op icing en frosty!

3

Re: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

Ja, hoor!. Zo wordt de bc goed hard en is dan makkelijker te bekleden  :Y. Ik doe er niks omheen omdat ik dan bang ben dat de bc 'beschadigd'.

4

Re: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

Ok. dank je

5

Re: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

Maar harde bc plakt niet, dan moet je of de taart weer warm laten worden of opnieuw smeren

6

Re: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

etmc schreef:

Maar harde bc plakt niet, dan moet je of de taart weer warm laten worden of opnieuw smeren

Nee, idd, maar wanneer ik de bovenkant heb bekleed is de bc al wat zachter. Ik doe er nogal lang over om mijn lap goed en mooi over de taart te krijgen. Dan is intussen de bc nòg zachter. Ik krijg vaak complimenten dat mijn taarten zo strak zijn  ;) .

7

Re: Is denk ik geen probleem toch? Vraagje over afgesmeerde biscuit

Heb het vandaag ook pas bekleed en vond dat het goed is gegaan. En idd makkelijk te verplaatsen.