Onderwerp: Zwitserse room
Ik heb een taart gemaakt met vulling Zwitserse room. Nu heb ik veel te veel gemaakt. Kan ik dit ook invriezen?
Groetjes,
Judith
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb een taart gemaakt met vulling Zwitserse room. Nu heb ik veel te veel gemaakt. Kan ik dit ook invriezen?
Groetjes,
Judith
volgens mij kan dat wel hoor!
Hoe gebruik je dit dan? ontdooien en terug kloppen/mixen?
ik heb dit 1 keer geprobeerd en na ontdooien even doorgemixd voorzichtig en was niks mis mee
super, ga ik ook proberen dan, het ligt al in de vroezer, bedankt!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.