1

Onderwerp: In de koelkast?

Morgen ga ik een stapeltaart maken. De onderste is gevuld met bc. De bovenste taart is glutenvrij en gevuld met slagroom. Het is een sweet 16 taart dus bovenop komt een 16 en schoentjes + tasje.
Nu is mijn vraag dus kan de hele taart in de koelkast (ivm de vulling van de bovenste taart) of gaan de 16, schoentjes en tasje dan kapot?

2

Re: In de koelkast?

Je hebt niet veel keus met een slagroomvulling denk ik....
Die moet gewoon in de koeling.

Zelf heb ik nog nooit last gehad met smeltende boetseersels. Wel goed laten uitharden voordat ze op de taart gaan.

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

3

Re: In de koelkast?

Ja? blijven ze echt gewoon (heel) staan dan?
Ik ben zo bang dat als ze de taart uit de koeling halen de decoratie kapot op de taart ligt... :s

4

Re: In de koelkast?

iemand verder nog ervaring?

5

Re: In de koelkast?

Ik zou denk ik het risico niet nemen.. en de boetseersels er los bij doen, zodat ze die er later op kunnen zetten.

6

Re: In de koelkast?

en de 16 dan? die moet je toch wel plakken...

7

Re: In de koelkast?

Ik weet niet wat voor 16 je hebt? Als die rechtop staat kun je die toch met prikkertjes of spaghettistokjes erin duwen?